24 Nisan 2017 Pazartesi

Bu savaş başladı mı, artık hiç bitmez.



Seni diğerlerinden farksız yapmaya tüm gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada.Kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir.
Bu savaş başladı mı, artık hiç bitmez.

16 Nisan 2017 Pazar

İSA


İsa çarmıha gerildiğinde ve işkence içinde asılıyken, “Tanrım! Tanrım!” diye bağırdı. “Neden beni terk ettin?” Bağırabildiği kadar yüksek sesle. Cennetteki tanrının onu terk ettiğini sandı. Anlattığı her şeyin yalan olduğuna inandı. Ölmesinden hemen önce İsa şüpheyle doluydu. Bu kesinlikle onun en büyük sınavı olmuştur. Tanrı’nın sessizliği.

11 Nisan 2017 Salı

Homeros'un Odyssea destanı korsan Ulyssea



Kendinle kaldığın o sonsuz andır sıfır. Yeniden başlamanın heyecanıdır.Öncesi yok ,sonrası yok tamda bu an işte geriye sayım bitti artık başlangıç noktasındayız .
Karaya oturmuş geminizi …. YA kıyıda yosunlara teslim edeceksiniz ….
YADA geldiğiniz hırçın ama bir o kadarda özgür OKYANUS a kavuşabilmek için suya indireceksin….

Homeros'un Odyssea destanı korsan Ulyssea

8 Nisan 2017 Cumartesi

İnsan,doğasını bastırabildiği kadar değil doğasına uygun yaşayabildiği ölçüde mutludur.



Bana çok uzak olan LÜKSLERİMİ verin .....Ben gereksinimlerim olmadanda yaşarım.....
İnsan,doğasını bastırabildiği kadar değil doğasına uygun yaşayabildiği ölçüde mutludur.

6 Nisan 2017 Perşembe

DİPLOMASİ



DİPLOMASİ
"Bizim olan bizimdir sizin olan müzakere edilebilir" anlayışı.Diplomasidir Hayatım boyunca RUS diplomasisi hoşuma gitmiştir. RUS DİPLOMASİ...... Bana Karşı ne besliyorsan zamanla mislisiyle topyekün ablukayla karşılık verilmesidir. İNGİLİZ DİPLOMASİ.....İki tarafın yanında görünüp ,iki tarafın yanındaymış izlenimi ile iki tarafın çatışmasında gücü bulunup böler ve yönetir. ÇİN DİPLOMASİSİ..... Hiç bir oluşumun yanında olmaz hiçbir oluşumada uzak kalmaz.Sadece gözler içinden alır alırkende kimsenin ruhu duymaz aldıklarını vitrine koyduktan sonra anlayan anlar. YAHUDİ DİPLOMASİSİ..... Taviz vererek karşısına özgüven aşılar.Verdiği Taviz'in karşılığını misliyle alır. ARAB DİPLOMASİSİ...... Menfaati uğruna herkesle yatağa girendir hatta şeytanda dahildir menfaati olmasada hayıflanmaz başka yatak için hazırdır.
Ömrümüzde kimseyi ARAB diplomasisine bulaşmış insanları hayatımızın hangi alanında olurlarsa olsunlar sokmasınlar yoksa diğer bütün diplomasiler ASİL ÇIKARLARDIR.
Şeytanın Avukatı

GÜLTAN



GÜLTAN


12 Eylül faşist darbesinin en şiddetli günleriydi. Yüzbaşı Esat Oktay.
Göreve başladığı ilk gün cezaevinde şu anonsu yapmıştı: "Ben buraya direkt Genelkurmay Başkanı'nın emriyle geldim. Ben Kıbrıs'ta Rum çocuğunu kesmiş, babasının karşısında kanını içmiş adamım"…Şimdi önce bana sonra köpeği CO'ya selam verin der.
Gültan ise ayağa kalkmadı. Yüzbaşı Esat çılgına döndü. Madem sen köpeğime selam vermedin, ben de seni köpek yerine koyarım diyerek Gültan'ı Co'nun kulübesine tıktı.
Emirleri yerine getirmeyen veya getiremeyen olursa üzerlerine lağım suyu döküyor, fare ve insan dışkısı yediriyordu.
BDP listelerinden bağımsız milletvekili adayı oldu. Yüzde 10 seçim barajı yetmiyormuş gibi gençliğinde Saddam Hüseyin'i protesto edip ceza aldığı gibi komik bir gerekçeyle milletvekilliği engellenmek istedi.
Esat Oktay'ın önünde ayağa kalkmayan Gültan, hukuksuzluğun karşısında da boyun eğmedi. İki dönem milletvekili seçildi. BDP Eş Genel Başkanlığı yaptı.
CO'NUN KULÜBESİNDEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA…1961'de Karakoçan'da Kürt Alevi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen, 19 yaşında üniversite öğrencisiyken işkencelerle tanışan, altı ayını Diyarbakır'da faşist düzenin köpeklerinin kulübesinde geçiren Gültan, 50 yaşında Mezopotamya'nın en güzel kentine ilk kadın belediye başkanı seçildi. Co'nun kulübesi ile belediye binası arasındaki o kısacık yolu yıllarca sürdürdüğü büyük mücadelelerle kat etti.
Esat Oktay Yıldıran mı?.. Yanıtı yazının başındaki dörtlükte: Ben tükenmekteyim öldürdükçe...

Devlet, Alevi, Kürt ve solcu olmayı her zaman tehlikeli gördü. Aslında doğru görmüştür. Çünkü bu kimlikler mücadele ile birleştiğinde faşizm için tehlikelidir, yıkıcıdır. Ve unutmayalım ki bir davanız, mücadele azminiz, örgütlülüğünüz varsa karşınızda hiçbir faşist yapı duramaz. Tarih bunun şahididir.

5 Nisan 2017 Çarşamba

Aslan hep Sultan,Terbiyecisi Vezir'dir.




Aslan hep Sultan,Terbiyecisi Vezir'dir. Aslan Tahtı'n sahibi.Terbiyecisi Taht'ı dizayn ederek iktidarı sağlayan Vezir-i Azam'dır.