29 Mart 2017 Çarşamba

Köşe Kapmaca (Müslüm Gürses)







“Biz sözlerimizi artık satırlara değil, sadr’ımıza yazdık. Kalbinizin gözü varsa okur, kulağı varsa duyar, dili varsa konuşursunuz...”

MEVLANA

21 Mart 2017 Salı

Sandalye bile Devirememiş Devrimciler ile Sandalye bile taşıyıp terlememiş Sözde Emekçi'lerin var olduğu her platformda yenilgiden yenilgiye doyulmaz.



Sandalye bile Devirememiş Devrimciler ile Sandalye bile taşıyıp terlememiş Sözde Emekçi'lerin var olduğu her platformda yenilgiden yenilgiye doyulmaz.
Bugüne kadar Sandalye bile taşımamış ( Emekten) yana söylemlerinin yanında İnsanlara çalışmayı vaad edecek politik İşçi sınıfı yok artık.
Bir Masa,Bilgisayar,İnternet ve Kahve içebilecek iş isteyen çalışan sınıf var .
Unutmayın Hitler'in Aushuwitz Çalışma Kampında ......

Çalışmak ve Emek Özgürleştirir Yazıyordu........

Hüseyin Uzundağ

20 Mart 2017 Pazartesi

Biz sözlerimizi artık satırlara değil, sadr’ımıza yazdık. MEVLANA



“Biz sözlerimizi artık satırlara değil, sadr’ımıza yazdık. Kalbinizin gözü varsa okur, kulağı varsa duyar, dili varsa konuşursunuz...”
MEVLANA

18 Mart 2017 Cumartesi

Sahici bir sarsıntı sahte bir dengeden iyidir.



Yanlış yolda yürümek doğru yolda beklemekten iyidir ve Sahici bir sarsıntı sahte bir dengeden iyidir.

15 Mart 2017 Çarşamba

Akıl Oyunları - A Beautiful Mind




 Akıl Oyunları - A Beautiful Mind
Hep sayılara inandım.içinde bir mantık olan denklem ve hesaplara.Ancak hayatım boyunca onlarla uğraştıktan sonra mantık nedir diye soruyorum.
Buna kim karar verir? araştırmalarım sırasında fizik, metafizik ve hayal alemlerine gidip geri döndüm. ve kariyerimin en büyük buluşunu gerçekleştirdim. mantıklı nedenler yalnızca, ama yalnızca gerçek sevginin gizemli denklemlerinde...
Bazıları için mükemmel bir kurgu, bazıları için ise yanı başında yaşanan bir hayat. 
AKIL OYUNLARI.

14 Mart 2017 Salı

Yelkenler biçildi,Yelkenler çekildi.



Yelkenler biçildi,Yelkenler çekildi.Fatihin İstanbul'u fetih ettiği yaştaydım......
Budinler zaptedildi,Viyanalar kuşatıldı Kanuni'nin Şehzadesini boğazladığı yaştayım....
Kılıç bizdeyken güç sizde,yürek bizdeyken tac sizde yoksa herkes kazıklı Voyvoda bütün cihanda duyurayım istedik.

İLETİŞİM ÇAĞI


İLETİŞİM ÇAĞI 
Hayatın Dijitalleştiği İnsanların Facebook ve Twitter gibi sosyal Medyaları kullandığı ve İnternete entegre yaşadığı bir Dünyada Siyasetin İnternet Ortamına Taşınmaması Mümkün değildi. Ancak Seçmenin yada bulunduğunuz Kitle Örgütünün Yoldaşının derdini dinlemeden ve gözlerinin içinede bakmayan siyasetinde başarılı olmayacağını biliyor.İkisini birleştirmenin Yolunun Çağa uygun olmasına karar verdik. Temel olarak Kitle Örgütümüzün Hedeflediği ve Bam teline uygun ortamı seçtik. Parolamızda Erişilmek istenen hedefi özetledik, Slogananımız ise, direkt politik tutkulara, Çoskunluğumuzu İnancımızın Yol Yoldaşına seslenerek. En uç noktada, bir ögreti veya bir yönetim ile Kişi bir simgeyle özdeşleştirdik.Yani Kitle Örgütümüzü Çatı,Başkanı Kolon ve Toplumda karşılğığnı süzdüğümüz Fikri ve Donesi ile var olanı kitlenin sözcüsü ve yazılı Kişilği Temel olarak belirledik. Bir İletişim Sanatı Olan Siyasetin mümkün olan her iletişim kanalını kullanması gerekir.Etkin kullandığınız her iletişim Siyasette ve Kitleniz üzerinde etkin rol oynadığınız görülecektir.Bizim elimizdeki teknolojik olanak vakit ve İnsan Kaynağımız ile Ekonomimiz kısıtlıydı.Bizim Karşı Taraftaki İdeolojik tavırı ikna edebilmek gibi çabayı enerjimizi ve vaktimizi harcamak kayıp olduğundan içimizdekilere karşı tutum yolunu seçtik.Mesajımızı doğru şekilde aktardığımızda bizim yanımıza çekip ikna edebileceğimiz olanlara odaklandık. Ayrıca Siyasetin,Kitle Örgütü ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Bulunan İnsanların Tavandan Tabana Her Adayın birbirinin aynı olduğunu insanlara tercihte bulunma konusunda İlham vermeyen bir seçimde İnsanları Motive edebilmemiz İmkansız olduğunu anlamıştık bunun algıyı yaratmamızın Farkın açıkça ortaya koyabilmek ve Çıkarmak için Görselinizi Bilgiye dayalı fikir Ürettik. Diğer Hedef kitlemiz kararsız insanlardı.Bu Kitleyi kendiliğimizden Facebooka Çekemeyiz.Yapmamız gereken destekçimiz olanları Facebooka çekebilmek .Siyasi ve Kitle Mesajımızı onlara iyi aktarabilmek için süzdüğümüz mesajlarımızı Facebook Arkadaşlarımızın üzerindeki o anki etkinliği paylaştıkça Facebookta arkadaşımız olmayan kararsız kitleye ulaştık. Propagandacı heraman saklı kalıp toplumun farkına varmadığı ama her daim Toplumun içinde olan olmalıdır.ÇATI,KOLON ve TEMEL Üzerinde görsel ve yazılı mesajları hakim kılmak için kökleşmesi alanında Amacımız bu iletişimle diğer zamanlarda bize sempati duyan insanlara Seçim ve Kitle Örgütlenmesi kampanyasında sorumluluk hissettirip büyük bir İnsan Kaynağına ulaşarak hem seçmen sayımızı hemde gönüllülerimizi sürece sahiplendirmekti.Her Mahallede ayrı gönüllü ekibi görevlendirip sorumluluklarla Diri bir Kitle yaratmaktı. Taaaki bu günlere gelene kadar. Saygılarım.’’ Bu Güne Kadar Yaptıklarım Yapacaklarımızn Teminatı.Tüm Kişsel ve Tüzel Haklarım Vicadanımda Saklıdır’’ Yaz Sonuna kadar Düşünme ve dinlenme herşeyden Arınıp yeni dünya kurulup o dünyanın içinde var olma dileğimle.

Hüseyin Uzundağ

4 Mart 2017 Cumartesi

Sonun Başlangıcı 23 Mart Ankara



Sonun Başlangıcı 23 Mart Ankara

Siyah,Beyaz Rengi Seviyorum Ve Yasak Bir Alfabeyle Yazıyorum Şiirlerimi. Anarsist Çiçekler Kokluyorum. Devlet Sınırlarını İhlal Eden Kuşlara Yardım Ve yataklık Ediyorum. Umudun Propagandacısıyım Bütün Sözcuklerı Örgütlüyorum Artık Halkların Değil Aşkın Şarabın ve Sevginin Ayaklanması var içimin derinliklerinde. Sınırdışı Oluyorum aşırı sevebilmekten.
Bana...... Gözlerini Yurt Eyle Mültecin Olayım.Kendi Adına Bana Bir Kimlik Çıkart Ben Birazda Sen olayım.
Kim bilir, Belki güçlü olmaktan yorulmuş adamlarında, Güçlü kadınlara ihtiyacı vardır. Erkekler ağlamaz diyerek,Büyütmüş zihniyete inat, Gözlerindeki her damlayı Kalbime akıtabilirsin diyecek, Dizlerinde onları teselli edecek kadınlara. Tıpkı güçlü kadınların yanında,Çocuk olabilecek kadar yüreği sağlam Adamlara ihtiyaç duyduğu gibi....

Üç yasal Rengi Seviyorum Ve Yasak Bir Alfabeyle Yazıyorum Şiirlerimi. Anarsist Çiçekler Kokluyorum. Devlet Sınırlarını İhlal Eden Kuşlara Yardım Ve yataklık Ediyorum. Umudun Propagandacısıyım Bütün Sözcuklerı Örgütlüyorum Artık Halkların De.........gıl Aşkın Şarabın ve Sevginin Ayaklanması var Eylemde Sınırdışı Oluyorum Bana...... Gözlerini Yurt Eyle Mültecin Olayım.Kendi Adına Bana Bir Kimlik Çıkart Ben Birazda Sen olayım