17 Ocak 2017 Salı

ZAFER ve YENİLGİ



ZAFER ve YENİLGİ
Eğer ZAFER ve YENİLGİ ile karşılaşır ve bu iki hokkabaza aynı şekilde davranabilirsen.Eğer ağzından çıkan bir gerçeğin bazıları tarafından seni hafife alınıp sana tuzak kurmak için eğilip bükülmesine katlanabilirsen, ya da ömrünü verdiğin şeylerin bir gün başına yıkıldığını görür ve eğilip yıpranmış aletlerle onları yeniden yapabilirsen.
Eğer bütün kazancını bir yığın yapabilir ve yazı-tura oyununda hepsini tehlikeye atabilirsen ve kaybedip yeniden başlayabilir ve kaybın hakkında bir kerecik olsun bir şey söylemezsen ki söyledin. Eğer kendinde DAYAN diyen bir iradeden başka bir güç kalmadığı zaman dayanabilirsen.Eğer kalabalıklarda konuşup O sahte kalabalıklar içinde onurunu koruyabilirsen, ya da krallarla gezip karakterini kaybetmezsen. Eğer ne düşmanların ne de sevgili dostların seni incitmezse. 
Eğer gururunu bir insanı sevmeye adarsan. Eğer bir daha dönmeyecek olan dakikayı, altmış saniyede koşarak doldurabilirsen.Yeryüzü ve üstündekiler senindir Ve unutma yeni yollar açan yenilgiler olduğu gibi, insanı çıkmaz sokağa sürükleyen zaferler de vardır. 
Ve yine unutma her canlının kendine göre gücü vardır ya bugün gösterir yada yeri geldiği zaman..
Ve yine unutma KURTLAR aslanlardan ve ayılardan kuvetsizdir amma asla SİRKTE oynamazlar ve Asla Evcilleştirilemezler...........

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder